Milióny žien na celom svete sledovali DALLAS len kvôli nemu: Bobby Ewing bol IDOLOM svojej generácie. Ako dnes VYZERÁ seriálový dobrý chlapec?

Vrchol svojej kariéry zažil v známom seriálovom Dallase, darilo sa mu aj v situačnej komédii Krok za krokom. To sú jasné vodítka na amerického ...

Vrchol svojej kariéry zažil v známom seriálovom Dallase, darilo sa mu aj v situačnej komédii Krok za krokom. To sú jasné vodítka na amerického herca Patricka Duffyho (74), ktorého milovali aj slovenské diváčky.

Fotogaléria

Seriál Dallas svojho času s úspechom prebehol aj našimi obývačkami, v ktorom si Patrick zahral dobráckeho mladšieho brata Bobbyho arogantnému naftovému magnátovi J.R. Ewingovi (Larry Hagman). Skvelé herecké obsadenie doplnili aj krásne herečky a ich filmové manželky Victoria Principal a Linda Gray.

Seriál sa vysielal v rokoch 1978 – 1991 v celkovom počte 357 dielov.  K seriálu sa pritom Patrik dostal len po skromných hereckých začiatkoch v televíznom seriáli Man from Atlantis.

Linda Gray
Pamätáte sa na alkoholičku Samanthu z DALLASU? Aj po 80-tke vyzerá stále neuveriteľne, na kráse jej neubrali ani VRÁSKY Zobraziť článok

Po Dallase ostal Patrick v rovnakom formáte, v roku 1991 mu ponúkli úlohu otca Franka Lamberta v rodinnom seriáli Krok za krokom, kde mu filmovú manželku Carol stvárnila Suzanne Somers. Seriál to dotiahol na slušných 160 častí.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});