Pravidlá súťaže na Zensky.cas.sk

Tento dokument upravuje pravidlá propagačnej súťaže organizovanej na fan page webovej stránky Zensky.cas.sk na sociálnej sieti Facebook.
  • Zdroj: archív ŽČ

Tento dokument upravuje pravidlá propagačnej súťaže organizovanej na fan page webovej stránky Zensky.cas.sk na sociálnej sieti Facebook.

Pravidlá uvedené v tomto dokumente sú záväzné a platné pre všetkých účastníkov súťaže. Zmena pravidiel je účinná dňom zverejnenia pozmeneného znenia na www.zensky.cas.sk.Záväzné znenie pravidiel bude počas trvania súťaže zverejnené na webstránke www.zensky.cas.sk.


1. Účel súťaže

Účelom súťaže je propagácia profilu Zensky.cas.sk na sociálnej sieti Facebook.

2. Organizátor súťaže

Organizátorom súťaže je spoločnosť FPD Media, a. s., so sídlom: Palisády 29/A, 811 06 Bratislava, korešpondenčná adresa: Junácka 6, 831 04 Bratislava, IČO: 47 237 601, IČ DPH: SK 2023453124, zapísaná v Obchodnom registri vedenom Mestským súdom Bratislava III, odd.: Sa, vložka číslo: 6882/B (ďalej len „Organizátor“). Organizátor je vydavateľom tlačových titulov Nový Čas, Nový Čas víkend, Nový Čas Nedeľa, Nový Čas Magazín Relax a prevádzkovateľom online portálov Cas.sk, Zensky.cas.sk, Sportovy.cas.sk, Tivi. sk.

3. Miesto a čas konania súťaže

Podmienky tejto súťaže sa vzťahujú na územie SR a súťaž je organizovaná prostredníctvom fan page portálu Zensky.cas.sk na sociálnej sieti Facebook v období od 26. 6. 2023. - 30. 6. 2023.

4. Podmienky účasti v súťaži

Do súťaže o výhry sa môže zapojiť každá fyzická osoba, ktorá:
•    má registrovaný profil na sociálnej sieti Facebook
•    bude sledovať na Facebooku Zensky.cas.sk
•    v termíne od 26. 6. 2023 - 30. 6. 2023 k príspevku Zensky.cas.sk s témou súťaže, publikovanému dňa 26. 6. 2023 na Facebook fan page portálu Zensky.cas.sk, pridá svoj komentár, v ktorom označí jedného registrovaného používateľa Facebooku, ktorý bude sledovať Facebook fan page portálu Zensky.cas.sk
•    príspevok Zensky.cas.sk s témou súťaže verejne zdieľa na svojom profile na Facebooku
•    je staršia ako 18 rokov

5. Výhry a žrebovanie

Výhry zabezpečuje Organizátor súťaže.

Výhrou v súťaži je 10 x darčeková poukážka na nákup prírodnej kozmetiky DULCIA natural v hodnote 50 €, t. j. v celkovej hodnote 500 €.

Redakcia Zensky.cas.sk automatizovaným systémom žrebovania vyžrebuje dňa 30. 6. 2023 desať (10) výhercov, ktorí získajú darčekovú poukážku na nákup prírodnej kozmetiky DULCIA natural v hodnote 50 €. Pre účely overenia výsledkov žrebovania redakcia uchováva záznam o žrebovaní 6 mesiacov od uskutočnenia žrebovania.

Výhercami sa stanú účastníci súťaže, ktorí splnili všetky podmienky účasti v súťaži stanovené týmito pravidlami súťaže a boli náhodným výberom vyžrebovaní spomedzi všetkých súťažiacich.

Oznámenie o výsledku žrebovania prebehne zaslaním správy o získaní výhry vyžrebovaným výhercom prostredníctvom sociálnej siete Facebook najneskôr do 24 hod. od vykonania žrebovania. Pokiaľ výherca na oznámenie o získaní výhry neodpovie Organizátorovi v lehote 3 pracovných dní od vykonania žrebovania, výhra prepadne v prospech Organizátora súťaže.

Výhry výhercom doručí Organizátor súťaže. Organizátor zodpovedá za včasnosť doručenia výhry. Organizátor neposkytuje výhercom možnosť inej náhrady namiesto získanej výhry.

Organizátor súťaže nie je zodpovedný za kvalitu poskytnutých výhier výhercom súťaže zo strany partnera súťaže spoločnosti DULCIA natural. Akékoľvek reklamácie týkajúce sa výhry je výherca oprávnený a povinný si uplatniť a následne riešiť výlučne s partnerom súťaže.  

6. Vylúčenie z účasti na súťaži

Z účasti na súťaži sú vylúčení všetci zamestnanci Organizátora súťaže a ich blízke osoby v zmysle § 116 Občianskeho zákonníka. Týmto osobám nevznikne žiadny nárok na akúkoľvek výhodu poskytovanú v tejto súťaži.

7. Informácia o spracúvaní osobných údajov pre účely súťaže

Spoločnosť  FPD Media, a. s., so sídlom: Palisády 29/A, 811 06 Bratislava, korešpondenčná adresa: Junácka 6, 831 04 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri vedenom Mestským súdom Bratislava III, odd.: Sa, vložka číslo: 6882/B, zastúpená: Ing. Peter Šveda – predseda predstavenstva, bude spracúvať osobné údaje účastníkov súťaže na základe nižšie uvedených právnych základov:

V súlade s ustanovením čl. 6 ods.1 písm. f) Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679 z 27. apríla 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov, ktorým sa zrušuje smernica 95/46/ES (ďalej len „Nariadenie“) a § 13 ods. 1 písm. f) zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov (ďalej tiež ako „zákon o OOÚ“) oznamuje prevádzkovateľ, že osobné údaje účastníkov súťaže bude spracúvať na základe oprávneného záujmu prevádzkovateľa, a to v rozsahu meno, priezvisko, bydlisko, telefónne číslo a e-mail. Osobné údaje bude teda spracúvať bez súhlasu účastníka súťaže, keďže spracúvanie osobných údajov je nevyhnutné na identifikáciu výhercu a na doručenie výhry. Prevádzkovateľ bude osobné údaje spracúvať len po dobu splnenia účelu.


Práva dotknutej osoby:  Dotknutá osoba má právo:

a) požadovať prístup k osobným údajom týkajúcich sa dotknutej osoby,
Ako dotknutá osoba máte právo na poskytnutie zoznamu osobných údajov, ktoré od Vás máme k dispozícii ako aj informácie o tom ako Vaše osobné údaje spracúvame.

b) na opravu osobných údajov,
Prijali sme opatrenia, aby sme uchovávali Vaše presné, úplné a aktuálne osobné údaje. Ak si myslíte, že Vaše osobné údaje, ktoré uchovávame nie sú presné, úplné a aktuálne, prosím informujte nás o tom.

c) na vymazanie osobných údajov,
Ako dotknutá osoba nás môžete požiadať aj o vymazanie Vašich osobných údajov, ak sú na to splnené zákonom uvedené dôvody, napr. ak už účel spracúvania skončil.

d) na obmedzenie spracúvania osobných údajov,
Ako dotknutá osoba nás môžete pri splnení zákonných podmienok požiadať, aby sme prestali používať Vaše osobné údaje, napr. za situácie ak si myslíte, že Vaše osobné údaje, ktoré uchovávame, sú nepresné a pod.

e) namietať spracúvanie osobných údajov,
Ako dotknutá osoba máte právo namietať spracúvanie Vašich údajov, v prípade, ak ste nadobudli presvedčenie, že na spracúvanie osobných údajov nemáme právny dôvod; napr. ak naše oprávnené záujmy na spracúvanie osobných údajov neprevažujú nad právami alebo záujmami dotknutej osoby.

f) na prenosnosť osobných údajov,
Ako dotknutá osoba máte za určitých okolností právo požiadať nás o prenos osobných údajov, ktoré ste nám poskytli. Toto právo na prenosnosť sa však týka len tých osobných údajov, ktoré ste nám poskytli na základe Vášho súhlasu alebo na základe zmluvy, ktorej ste jednou zo zmluvných strán.

g) odvolať súhlas,
Ako dotknutá osoba máte právo kedykoľvek odvolať Váš súhlas v prípadoch, keď Vaše osobné údaje spracúvame na základe Vášho súhlasu.

h) podať návrh na začatie konania resp. sťažnosť na dozorný orgán,
Ako dotknutá osoba máte právo podať návrh resp. sťažnosť na Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky, https://dataprotection.gov.sk, Hraničná 12, 820 07 Bratislava 27; tel. číslo: +421 /2/ 3231 3214; E-mail: statny.dozor@pdp.gov.sk.

Dotknutá osoba môže požadovať výkon vyššie uvedených práv kedykoľvek, a to prostredníctvom emailu advokat@banos.sk, alebo písomne na poštovú adresu sídla Organizátora súťaže. Organizátor vybaví žiadosť dotknutej osoby v súvislosti s vyššie uvedenými právami v zákonných lehotách.  Dotknutá osoba potvrdzuje, že Organizátor splnil oznamovaciu povinnosť v súlade s čl. 13 Nariadenia a § 19 zákon o OOÚ. Dotknutá osoba týmto čestne prehlasuje, že dáva Organizátorovi svoj výslovný a bezvýhradný súhlas so spracúvaním a zverejnením vyššie uvedených osobných údajov aj v súlade s ustanovením § 11 zákona a § 12 Občianskeho zákonníka.

8. Možnosť vymáhania výhier zo súťaže

V zmysle ustanovenia § 845 zákona č. 40/1964 Zb. Občiansky zákonník, výhry z tejto súťaže nie je možné vymáhať súdnou cestou a možnosti ich uplatnenia sa riadia podmienkami upravenými v týchto pravidlách. V prípade, ak nastanú pochybnosti o nároku na výhru, rozhoduje o existencii nároku Organizátor súťaže.

9. Daňová povinnosť

Predmetom dane z príjmov v zmysle zákona č. 595/2003 Z. z. o dani z príjmov v znení neskorších predpisov a predmetom odvodovej povinnosti v zmysle zákona č. 580/2004 Z.z. o zdravotnom poistení sú vecné (nepeňažné) výhry v hodnote nad 350 € (slovom: tristopäťdesiat eur). Oslobodené od dane sú prijaté výhry neprevyšujúce hodnotu 350 € (slovom: tristopäťdesiat eur).

10. Úprava a zmena pravidiel súťaže

Organizátor si vyhradzuje právo kedykoľvek pred aj počas trvania súťaže pozmeniť alebo upraviť tieto pravidlá súťaže, ako aj právo súťaž skrátiť, odložiť, prerušiť alebo úplne zrušiť, a to aj bez uvedenia dôvodu a poskytnutia náhrady. Zmenu alebo úpravu pravidiel sa Organizátor zaväzuje zverejniť rovnakým spôsobom, akým došlo k vyhláseniu súťaže.

11. Zverejnenie pravidiel súťaže

Tieto pravidlá súťaže budú uverejnené na internetovej stránke www.zensky.cas.sk od 26. 6. 2023, a najviac 20 dní po ukončení súťaže. V listinnej podobe sú pravidlá dostupné v mieste sídla Organizátora súťaže.

12. Zodpovednosť za škodu

Zodpovednosť za škodu spôsobenú v súvislosti so súťažou sa bude posudzovať podľa príslušných ustanovení zákona č. 40/1964 Zb. Občiansky zákonník v platnom znení. Ak v dôsledku zavineného konania účastníka súťaže vznikne Organizátorovi alebo účastníkom, prípadne tretím osobám akákoľvek ujma, je účastník, ktorý ujmu spôsobil, povinný v plnom rozsahu ju nahradiť.

Organizátor súťaže nezodpovedá za žiadne škody zapríčinené poskytnutím  nesprávnych údajov zo strany účastníkov súťaže alebo v súvislosti s neuplatnením, nevyzdvihnutím, neprijatím, nedoručením alebo zrieknutím sa výhry.

Organizátor nenesie zodpovednosť za funkčnosť internetového pripojenia a iných telekomunikačných zariadení, za prepravné a doručovacie služby, ani za žiadne výkony, ktoré neprevádzkuje alebo neposkytuje vo vlastnom mene a na vlastnú zodpovednosť.

13. Všeobecné ustanovenie

Táto súťaž je organizovaná ako propagačná spotrebiteľská súťaž v zmysle ust. § 3 ods. 5 zákona č.171/2005 Z.z. o hazardných hrách a zmene a doplnení niektorých zákonov.

Účasť v súťaži je dobrovoľná a účastník svojou účasťou v súťaži vyjadruje svoj súhlas s jej pravidlami a zaväzuje sa ich dodržiavať. Porušenie, obchádzanie alebo zneužitie týchto pravidiel súťažiacim je dôvodom na vylúčenie súťažiaceho zo súťaže.

Ak sa vyskytnú dôvodné pochybnosti ohľadom splnenia podmienok účasti v tejto súťaži alebo vzniku nároku na výhru v rámci tejto súťaže, rozhoduje v konkrétnych prípadoch o účasti v tejto súťaži a/alebo o vzniku nároku na výhru s konečnou platnosťou poverený vedúci pracovník Organizátora, ktorého rozhodnutie je konečné.

Organizátor neposkytuje účastníkom súťaže náhradu žiadnych nákladov, ktoré im vzniknú v súvislosti s ich účasťou v súťaži.

Pravidlá nadobúdajú platnosť dňom ich podpísania oprávnenou osobou a účinnosť dňom ich zverejnenia.

V Bratislave 26. 6. 2023

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});