Tiež ste im neodolali? POZOR, tieto nohavičky vám môžu narobiť vážne problémy! Zbavte sa ich, inak vám hrozí...

Čipka, volány, šifón.... pri kúpe spodnej bielizne mnohí striehnu predovšetkým na vzhľad, na strih a až potom na komfort nosenia. Jedna ...
  • Zdroj: Getty/javi_indy

Čipka, volány, šifón.... pri kúpe spodnej bielizne mnohí striehnu predovšetkým na vzhľad, na strih a až potom na komfort nosenia. Jedna vec sa však často ignoruje: materiálové zloženie!

Pritom je to tak dôležité! Niektoré materiály môžu totiž viesť až k zdravotným problémom, o nepríjemnom zápachu nehovoriac.

Čo si všímať

Pozrite sa na štítky na vašich nohavičkách. Ak je tam napísané polyester, polyamid alebo polyakryl, najlepšie urobíte, ak sa ich nadobro zbavíte. Syntetické tkaniny sú živnou pôdou pre choroboplodné zárodky, ktoré vedú k infekciám. Ak sa potíte, môže byť narušené aj pošvové prostredie, to znamená, že patogény sa množia rýchlejšie.

Young woman in an urban location.
Módna VYCHYTÁVKA, ktorá môže spôsobovať intímne problémy: Zbavte sa jej hneď, OHROZUJE vaše zdravie aj sexuálny život! Zobraziť článok

V budúcnosti siahnite po spodnej bielizni, ktorá pozostáva z veľkej časti (aspoň 95 percent) z bavlny. Bavlna je obzvlášť priedušná, absorbuje vlhkosť a rýchlo schne. Nemusíte sa báť, že stratíte na príťažlivosti, dnes už existujú sexi kúsky aj z bavlny!

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});