Pýšite sa veľkými prsiami? To chce PERFEKTNE padnúce bikini! Tieto 4 modely sú stvorené presne PRE VÁS

Pokiaľ je reč o plavkách, ženy s veľkým poprsím to majú o čosi ťažšie ako ich menej vyvinuté kamošky. Našťastie, existujú modely, ktoré ...
  • Zdroj: Getty/4FR

Pokiaľ je reč o plavkách, ženy s veľkým poprsím to majú o čosi ťažšie ako ich menej vyvinuté kamošky. Našťastie, existujú modely, ktoré im vykúzlia nádherný dekolt doslova na počkanie!

Vrchný diel bikín síce sedí na prsiach, no opora pod nimi je mizerná?  Neustále kontrolovať, či sa vrchný diel nezošmykol pod vodou, alebo pri plážovom volejbale, je otravné. V plavkách by ste sa v prvom rade mali cítiť pohodlne, preto sa zamerajte predovšetkým na spoľahlivú oporu. Vysvetlíme, ako na to. 

Nie je to len o veľkosti! Ideálnu podprsenku pre váš tvar pŕs nájdete iba ak nepodceníte TOTO Zobraziť článok

Obzvlášť vhodné sú topy bikín s kosticami, vytvarované košíčky a široké ramienka. Koľko kože ukážete, je len na vás.

1. Širšie je lepšie

Široké ramienka vám zaistia spoľahlivú oporu. Neopotrebujú sa tak rýchlo ako tenké špagetové ramienka a bikini sa vďaka nim nešmýkajú. Ak sú navyše nastaviteľné, máte vyhraté. 

Zamaskujte väčšie BRUŠKO: 5 trendy kúskov, ktoré sa postarajú o dokonalú módnu KAMUFLÁŽ, nebojte sa ich nosiť! Zobraziť článok

Nezáleží na tom, či ide o trojuholník, okrúhly výstrih alebo tvar srdca. Od čoho by ste sa s veľkým poprsím mali držať ďalej, sú bikini s ramienkami okolo krku. Váha pŕs zaťažuje krk, o nie celkom príťažlivom vzhľade nehovoriac.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});