Ryšavá hviezdička Ráchel Karnižová dostala obzvlášť DRSNÝ hejt: Výčitka spustila ďalšiu lavínu, TOTO len tak ľahko nerozchodí!

Ryšavá extravagantná slečna, finalistka Miss Universe 2022 aj Miss Nový Čas 2021. To sú prívlastky influencerky a módnej návrhárky Ráchel ...
  • Galéria25
  • Zdroj: Tibor Géci, Instagram/ @rachellkka

Ryšavá extravagantná slečna, finalistka Miss Universe 2022 aj Miss Nový Čas 2021. To sú prívlastky influencerky a módnej návrhárky Ráchel Karnižovej.

Fotogaléria

Mladá Košičanka nedávno okolo seba urobila pekný vietor obvinením bývalého partnera speváka Tommyho Kotyho zo znásilnenia a fyzického násilia. Svoje tvrdenie podporila fotkami zranení v podobe rozbitého nosa, opuchov a modrín na tvári a tele.

Pamela Anderson vyzradila DESIVÉ tajomstvo o Tommym Lee: K nej a deťom sa správal ako ŠIALENEC, veď ich skoro zabil! Zobraziť článok

Vidieť takto dobité útle žieňa (162 cm) je naozaj smutný pohľad. To by malo byť výstrahou aj pre iné ženy. Len tak stručne na poučenie – chlap, ktorý udrie raz, udrie znova, aj inú.

Popularita a desaťtisíce priaznivcov na sociálnych sieťach majú aj odvrátenú tvár, za ktorou sú občas poriadne drsné hejty „tiež fanúšikov“.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});