Horoskop na tento týždeň: Jedno znamenie bude mať OBROVSKÉ šťastie, dosiahne všetko - lásku, uznanie, PENIAZE! Kto naštve Pannu?

Očakávajte príjemný týždeň. Konflikty sa rýchlo urovnajú a niektorí majú šancu aj na úplnú premenu. Všedné dni treba spestriť, spravte ...
  • Zdroj: Getty/Szepy

Očakávajte príjemný týždeň. Konflikty sa rýchlo urovnajú a niektorí majú šancu aj na úplnú premenu. Všedné dni treba spestriť, spravte niečo výnimočné. Prečítajte si náš týždenný horoskop.

Býk

Vzťahy: Prehodnoťte city voči partnerke či partnerovi. Možno si uvedomíte, že pravá láska nepotrebuje dirigovať, ani poúčať, ani opatrovať či usmerňovať. Máte šancu na úplnú premenu. Možno k tomu prispeje aj MDD.

Peniaze - práca: Niekedy hviezdy prajú láske a financie sa rozkotúľajú nevedno kam. Nestrácajte hlavu, robte niečo rozumné, aby ste veľa nestratili (k rozšafnosti prispeje aj Jupiter). Nedajte na holé reči; overte si fakty.

Zdravie: Mierna únava vám môže skrížiť niektoré plány, no nevzdávajte sa. Skúste dýchacie cvičenie, pomeditujte si o sebaovládaní, uvedomte si, že dokážete, čo budete chcieť. V strese dýchajte zhlboka, vyhnite sa mastným jedlám.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});