Horoskop na tento týždeň: Jedno znamenie bude mať OBROVSKÉ šťastie, dosiahne všetko - lásku, uznanie, PENIAZE! Kto naštve Pannu?

Očakávajte príjemný týždeň. Konflikty sa rýchlo urovnajú a niektorí majú šancu aj na úplnú premenu. Všedné dni treba spestriť, spravte ...
  • Zdroj: Getty/Szepy

Očakávajte príjemný týždeň. Konflikty sa rýchlo urovnajú a niektorí majú šancu aj na úplnú premenu. Všedné dni treba spestriť, spravte niečo výnimočné. Prečítajte si náš týždenný horoskop.

Blíženci

Vzťahy: Niekto vás vyvedie z miery nechápavosťou či pomalosťou. Nedajte sa tým vykoľajiť, iba si zbytočne otrávite čas na oddych. Koho nebesá neobdarili dôvtipom, ten už veľké ciele nedosiahne. Všetko napraví MD detí.

Peniaze - práca: Ocitnete sa v sieti nejasností, čo zapríčiní náhoda či spolupráca s hlupákom. Dať všetko do poriadku, to bude poriadna fuška. Neprerážajte hlavou múr, iba si ublížite. Radšej všetko odložte, veď týždeň má viac ako jeden deň.

Zdravie: Nepríjemné tlaky v hlave či v bruchu môže zapríčiniť nielen nedostatok energie, ale aj nesprávne sedenie v zamestnaní, nuž precvičte chrbticu aspoň izometrickými cvikmi, pite dostatočné množstvo vody a nepoddávajte sa tomu.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});