Horoskop na tento týždeň: Jedno znamenie bude mať OBROVSKÉ šťastie, dosiahne všetko - lásku, uznanie, PENIAZE! Kto naštve Pannu?

Očakávajte príjemný týždeň. Konflikty sa rýchlo urovnajú a niektorí majú šancu aj na úplnú premenu. Všedné dni treba spestriť, spravte ...
  • Zdroj: Getty/Szepy

Očakávajte príjemný týždeň. Konflikty sa rýchlo urovnajú a niektorí majú šancu aj na úplnú premenu. Všedné dni treba spestriť, spravte niečo výnimočné. Prečítajte si náš týždenný horoskop.

Baran

Vzťahy: Dosiahnete, čo len budete chcieť: lásku, uznanie, peniaze, pohodu. V priateľstve sa prejavíte ako mocné oporné piliere, čím si vyslúžite obdiv a tiež všeobecnú úctu. Myslite na svoje deti a okrem MDD im pripravte pekný víkend

Peniaze - práca: Očakávajte iba dobré výsledky. Vy viete, že kto nedbá na varovanie, obyčajne skončí tak, ako nechcel, nuž prezieravo odhadnete rozličné nič nehovoriace situácie. Cez víkend však prácu odložte, je tu i rodina.

Zdravie: Možno si nájdete čas i na posilňovňu, možno sa odhodláte porobiť také roboty, ktoré si vyžadujú silu a vytrvalosť. Zdatní však budete vyše práva, nuž s výsledkami budete spokojní. Nezabudnite na svoj pravidelný šport.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});