Bolestivý zápas je ľahší ako PÔROD, priznáva bojovníčka z Oktagonu MMA Lucia Szabová, ktorá počas tehotenstva musela chodiť UPRATOVAŤ

Okrem svetla reflektorov a slávy po úspešnom zápase si MMA zápasník prechádza neskutočnou obetou, bolesťou a často tvrdými pádmi.

Okrem svetla reflektorov a slávy po úspešnom zápase si MMA zápasník prechádza neskutočnou obetou, bolesťou a často tvrdými pádmi.

Fotogaléria

Ako ďalej po pôrode?

Tehotenstvo jej prinieslo zmenu, ktorá znamenala dočasné problémy s ubytovaním, keďže do nového bytu sa s partnerom nemohla okamžite nasťahovať. Po pôrode rovnako Lucka priznala, že zvažovala, či je bojový svet stále prostredím, v ktorom sa chce pohybovať v ďalších rokoch.

„Snívala som o tom, že raz budem rodinu. Po príchode Dragana som sa z neho tak tešila, že som na Gym a trénovanie ani nepomyslela. Postupne mi to ale začalo chýbať viac a viac. Vtedy som si povedala, že je čas plniť si ďalšie sny,“ konštatovala s presvedčením čerstvá matka.

Organizácia jej cestu mapuje v dokumente na Youtube s názvom „Cesta za snom“. Aktuálne sa už „Sillent Killer“ pripravuje v gyme na svoj ďalší súboj v Oktagone pod pravidlami MMA na čo sa fanúšikovia mimoriadne tešia. Zaujímavosťou rozhodne je aj jej pohľad na najťažší zápas v živote, tým bol podľa nej samotnej pôrod.

Nie je pohyb ako pohyb: Dámy, tieto ŠPORTOVÉ návyky vás do 50-ky úplne zničia! Zobraziť článok

„Všetky sme veľmi silné, bolesť pri pôrode a v zápase sa nedá porovnávať. Aj keď to bol boj, priznávam, že by mi nerobilo problém si to zopakovať,“ dokončila s úsmevom.

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});