Bolestivý zápas je ľahší ako PÔROD, priznáva bojovníčka z Oktagonu MMA Lucia Szabová, ktorá počas tehotenstva musela chodiť UPRATOVAŤ

Okrem svetla reflektorov a slávy po úspešnom zápase si MMA zápasník prechádza neskutočnou obetou, bolesťou a často tvrdými pádmi.

Okrem svetla reflektorov a slávy po úspešnom zápase si MMA zápasník prechádza neskutočnou obetou, bolesťou a často tvrdými pádmi.

Fotogaléria

Slávna prezývka 

Okrem víťazstva v šou získala aj slávnu prezývku „Sillent Killer“. Tú dostala od spoluzakladateľa Oktagonu Ondřeja Novotného, práve tieto slová totiž dokonale vystihujú jej povahu. Je pomerne tichá, no keď sa pustí do akcie v zápasoch, patrí medzi najtvrdšie ženy v tomto športe.

V profesionálnej kariére má rodáčka z Bratislavy aktuálne skóre 6:0, keď naposledy v roku 2021 dokázala poraziť Corneliu Holm zo Švédska. Po tomto súboji neskôr oznámila, že sa s priateľom Andrejom Šimkuličom tešia na nový prírastok do mladej rodiny, ktorým bol synček Dragan.

„Bol to šok. Bola som pripravená, že do toho ideme, ale musím priznať, že sme mali stres najmä kvôli financiám, keďže som sa živila ako zápasníčka. Takže som počas tehotenstva chodila upratovať a sústredila sa len na to, čo ma bude čakať ďalší deň. Aj vďaka tomu, že som hlavu zamestnávala prácou a štúdiom, to bolo pre mňa ľahšie,“ konštatovala bojovníčka, ktorá sa popri športu venuje aj štúdiu na Masarykovej Univerzite v odbore Edukácia bezpečnostných zložiek.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});