Slnko a vietor vysúšajú pery. POZOR! Toto je TOP 5 farebných hydratačných balzamov na pery, ktoré budú žiarivé a zamatovo hebké

Krásne a farebné pery aj počas leta? Balzamy na pery sú nevyhnutnosťou, aby pery zostali hladké, jemné a zvodné! Ktorý si však vybrať?
  • Zdroj: Getty/puhhha

Krásne a farebné pery aj počas leta? Balzamy na pery sú nevyhnutnosťou, aby pery zostali hladké, jemné a zvodné! Ktorý si však vybrať?

Kvetinová starostlivosť

Farebný balzam na pery Dior je vyrobený z 95% zložiek prírodného pôvodu. Vo svojom nádhernom ikonickom obale je jeho zloženie obohatené o kvetinový buket. Poskytuje okamžitý upokojujúci účinok a dlhotrvajúcu hydratáciu. V univerzálnom nude odtieni vyhladzuje a sublimuje a tvorí zamatové pery. Dostupný je aj v saténovej povrchovej úprave, robí pery žiarivými, pre ideálny saténový povrch.

Zoznámte sa s TOP beauty vychytávkami: Vizážisti celebrít predstavili kľúčové trendy v mejkape pre nový rok Zobraziť článok

Viacúčelový balzam na pery

Tento esenciálny balzam od Chanel má všetko, aby vás potešil! Vďaka svojmu nomádskemu a rafinovanému dizajnu sa dá využiť všade, po celý deň. Na zvlhčenie pier, ale aj pre očné viečka ako jemná línia svetla alebo s malými dotykmi na lícnych kostiach a mostíku nosa na vytvorenie hry odleskov, ktoré tvarujú tvár.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});