Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Snívalo sa vám, že ste PODVIEDLI svojho partnera? Sexuálne sny môžu byť poriadne DRÁŽDIVÉ, ich pravý význam však často podceňujeme!

Spánok milujeme všetci, lenže nie každý si svoje sny dopodrobna pamätá. Ak však na svoje nočné sexuálne dobrodružstvo neviete zabudnúť, ...
  • Zdroj: iStock

Spánok milujeme všetci, lenže nie každý si svoje sny dopodrobna pamätá. Ak však na svoje nočné sexuálne dobrodružstvo neviete zabudnúť, možno vás prekvapí, čo presne znamená.

Sex s ex

Ak sa vám tento sen opakuje často, hoci ste v novom vzťahu, je možné, že ste sa stále nepreniesli cez rozchod, alebo potrebujete viac času, aby ste si zvykli. Naopak, ak ste vo vzťahu už dlho a stále snívate o ex, pravdepodobne mierite k rozchodu. 

Veľký HOROSKOP LÁSKY: Týmto 4 znameniam sa v máji môže zmeniť život! Nová láska, zásnuby, tehotenstvo... Čaká to aj vás? Zobraziť článok

Sex s cudzím človekom

Asi ste single, a tým pádom nie ste dostatočne sexuálne uspokojená a túžite po vzťahu. Všímajte si kvality muža vo vašom sne, pretože zrejme takého istého človeka v reálnom živote hľadáte!

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});