Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Pri pohľade na prsnatú DOLLY BUSTER ženy bledli závisťou: Dnes by s ňou nikto nemenil, jej život sprevádza utrpenie, silné lieky a mučivé depresie

„Jó, naše Dolly, ta má kozy jako vozy,“ hovorili počas najväčšej filmovej slávy jej hrdí rodáci. Toto je príbeh, ako sa z mladej českej ...

„Jó, naše Dolly, ta má kozy jako vozy,“ hovorili počas najväčšej filmovej slávy jej hrdí rodáci. Toto je príbeh, ako sa z mladej českej emigrantky stala legendárna nemecká pornoherečka.

Fotogaléria

Zbierala ocenenia

V roku 2004 sa dokonca rozhodla politicky kandidovať v rámci Nezávislej erotickej iniciatívy (NEI) do Európskeho parlamentu (asi po vzore kolegyne Ciccioliny, ktorá to skutočne dotiahla až do talianskeho parlamentu). Angažuje sa aj za práva zvierat.

V roku 2000 jej bola udelená cena Venus (cena za celoživotné dielo) na rovnomennom erotickom veľtrhu v Berlíne. O tri roky neskôr pribudli z rovnakého miesta ceny v kategóriách Špeciálna cena poroty a Inovácia roka. Začiatkom roka 2007 mala podstúpiť operáciu zmenšenia prsníkov.

5 vecí, ktoré fungujú naozaj len v porne: Doma ich radšej ani NESKÚŠAJTE! Zobraziť článok

V roku 2017 ju zasiahla náhla stratu sluchu, ktorej následkom sa u nej objavilo silné pískanie a hučanie v ušiach a depresie. Na liekoch proti bolesti bola až závislá, čo si vyžiadalo liečbu. Odvtedy sa trochu stiahla z verejného života. Meno Dolly Buster je však dodnes dobre známe nielen medzi strednou generáciou. 

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});