Ostala vám ryža z obeda? Hlavne ju nevyhadzujte! Tu sú TRI fantastické recepty, ako ju znova CHUTNE využiť

Ryža je nielen dobrým základom na večeru, výborne ju využijete aj pri raňajkách či dezertoch. Sledujte.

Ryža je nielen dobrým základom na večeru, výborne ju využijete aj pri raňajkách či dezertoch. Sledujte.

Fotogaléria

Obsahuje sacharidy, bielkoviny, ale aj vlákninu pre dobré trávenie. Okrem toho, rad vitamínov a minerálov obsiahnutých v ryži zabezpečuje fungujúci metabolizmus. Dosť dôvodov, prečo ju zaradiť do jedálnička, čo poviete? 

Vzácna rada starých mám: Vodu z uvarenej ryže a cestovín NIKDY NEVYLIEVAJTE. Aha, aké zázraky dokáže s rastlinami Zobraziť článok

1. Liečivé ryžové raňajky

Zostala vám uvarená ryža z večere? Použite ju na sladké raňajky! Ryžu zmiešajte na panvici s rastlinným mliekom alebo rastlinnou alternatívou, potom pridajte lyžičku kurkumy, pol lyžičky škorice a zázvorového prášku a štipku čierneho korenia.

Vložte zmes do misky a ozdobte kokosovými lupienkami, sušeným ovocím, čerstvými čučoriedkami či iným ovocím podľa chuti. Hotovo.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});