Ostala vám ryža z obeda? Hlavne ju nevyhadzujte! Tu sú TRI fantastické recepty, ako ju znova CHUTNE využiť

Ryža je nielen dobrým základom na večeru, výborne ju využijete aj pri raňajkách či dezertoch. Sledujte.

Ryža je nielen dobrým základom na večeru, výborne ju využijete aj pri raňajkách či dezertoch. Sledujte.

Fotogaléria

2. Ryžová miska s avokádom a vajíčkom

Ešte stále máte chuť na slané raňajky či večeru? V hrnci zmiešajte hrsť špenátu, nadrobno nakrájanú jarnú cibuľku, tofu, uvarenú ryžu a troška vínneho octu. Dochuťte soľou a korením. Potom pripravte praženicu a štvrtinu avokáda nakrájaného na kúsky. 

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});