Ryža je nielen dobrým základom na večeru, výborne ju využijete aj pri raňajkách či dezertoch. Sledujte.
Fotogaléria
Obsahuje sacharidy, bielkoviny, ale aj vlákninu pre dobré trávenie. Okrem toho, rad vitamínov a minerálov obsiahnutých v ryži zabezpečuje fungujúci metabolizmus. Dosť dôvodov, prečo ju zaradiť do jedálnička, čo poviete?
1. Liečivé ryžové raňajky
Zostala vám uvarená ryža z večere? Použite ju na sladké raňajky! Ryžu zmiešajte na panvici s rastlinným mliekom alebo rastlinnou alternatívou, potom pridajte lyžičku kurkumy, pol lyžičky škorice a zázvorového prášku a štipku čierneho korenia.
Vložte zmes do misky a ozdobte kokosovými lupienkami, sušeným ovocím, čerstvými čučoriedkami či iným ovocím podľa chuti. Hotovo.