Z krásnej seriálovej Pamely je teraz BOTOXOVÁ babička: Aha, ako dnes vyzerá 73-ročná Victoria Principal z Dallasu

Aj niektoré ženy by vedeli starnúť do krásy, pokiaľ by to však predtým nepokazili omladzovacími procedúrami, ktoré asi celkom nedopadli ...

Aj niektoré ženy by vedeli starnúť do krásy, pokiaľ by to však predtým nepokazili omladzovacími procedúrami, ktoré asi celkom nedopadli podľa predstáv.

Fotogaléria

Určite si ešte pamätáte na nekonečný americký televízny seriál Dallas, pri ktorom bola doslova priklincovaná ženská časť každej rodiny. V rokoch 1978 až 1991celkovo vzniklo  štrnásť sérii s 357 epizódami.

Na obrazovkách sa po trištvrte hodinách sledovali majetkové intrigy, mocenské boje, sex a zamotané vzťahy okolo bohatej texaskej rodiny Ewingovcov.

54-ročná hviezda Baywatchu ohromila neprajníkov: Tvár dvadsiatky, v perách kyselina hyalurónová, no TÁ POSTAVA... Zobraziť článok

Herečka Victoria Principal (73) tu stvárnila krásnu Pamelu Barnes Ewing, manželku Bobbyho Ewinga (hral ho Patrick Duffy). V roku 1987 však seriál opustila kvôli nudnému deju, aj keď jej producenti sľubovali obrovské sumy peňazí.

Je to možné? Joan Collins zdieľala fotku, ktorou fanúšikom vyrazila dych: Jedna časť tela akoby jej vôbec NESTARLA! Zobraziť článok

Dallasu dodnes vďačí za všeobecnú pozornosť, pre mužov bola novým sexsymbolom, pre ženy zdrojom závisti, lebo chceli vyzerať ako ona.

Po celosvetovo úspešnom Dallase si založila produkčnú spoločnosť a vyrábala filmy v ktorých si občas zahrala. No žiadna z jeho nových úloh nebola taká úspešná ako Pamela z Dallasu. Pokračovanie na ďalšej strane.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});