Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Menia sa zákony, a to poteší najmä všetkých NADRŽANCOV! Na TÝCHTO miestach si to už môžete vášnivo ROZDAŤ aj na verejnosti

Vášniví milenci z celého sveta si na mapu, kde sa sex na verejnosti už nepovažuje za trestný, môžu pridať niekoľko miest. Je ich málo, ...

Vášniví milenci z celého sveta si na mapu, kde sa sex na verejnosti už nepovažuje za trestný, môžu pridať niekoľko miest. Je ich málo, takže ich radosť bude o to väčšia.

Fotogaléria

3. Dánsko

Aj tu sa hlavné mesto môže pochváliť jedným miestom pre outdorových nadšencov erotiky, kde je sex na verejnosti legálny. V kodanskom mestskom parku Ørstedsparken. Aj tu platia písané pravidlá, ktoré páriky či jednotlivci nájdu viditeľne vyvesené.

Osoby by nemali svoje aktivity prevádzkovať na viditeľných miestach medzi 9 - 16 hodinou. Majú sa vyhýbať  ihriskám a miestam, kde sú rodiny s malými deťmi.

Je logické, že najviac to v kríkoch šuchoce počas dlhých letných nocí, hlavne počas piatka a soboty. Všetok vzniknutý odpad pochopiteľne opäť patrí do smetných nádob. Otázkou je, kde vlastne vznikla známa slovenská skladba Severanka?

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});