Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Zbožňujem 20-centimetrové penisy, kto má menší, musí na mňa INÁČ, šokuje žiadaná PORNOHVIEZDA Elsa Jean. Ako teda na ňu, a čo ešte prezradila?

Blonďatá hviezdička z filmov pre dospelých najnovšie pekne zdvihla tlak mužom aj niektorým ženám, ohľadom svojich požiadaviek na veľkosť ...
  • Zdroj: Getty/YouraPechkin

Blonďatá hviezdička z filmov pre dospelých najnovšie pekne zdvihla tlak mužom aj niektorým ženám, ohľadom svojich požiadaviek na veľkosť milencovho pohlavného údu.

Čo na to muži?

Atraktívna bisexuálka Elsa v podcaste Holly Randall Unfiltered (od 34. min) prezradila, že dáva prednosť väčším rozmerom mužského penisu. Doslova dĺžke 8 palcov, čo je v prepočte na európske rozmery úctyhodných dvadsať centimetrov. A ten kto má menší, ten to musí dobehnúť skvelým orálnym sexom. Pri zbežnom pohľade na útlu 160 cm ženu sa pýtame, kam to chce všetko pojať.

Zaujímavosťou je, že dĺžku 20 cm spĺňa asi jedno percento mužskej populácie, väčšie rozmery už len skromného pol percenta. Nuž nevieme, či si týmto vyjadrením náročná slečna nepohnevala mužských fanúšikov.

Páni, aj malý nástroj dokáže HOTOVÉ ZÁZRAKY: Slastné vzdychy v týchto 4 polohách! Zobraziť článok

A tých na svojich sociálnych sieťach potrebuje ako soľ. Na svojom oficiálnom insta profile ich má cca 2,6 milióna, číslo na platenom Only Fans profile vie len ona sama.

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});