Krvavá uhorská grófka Alžbeta Báthoryová: Jej SADISTICKÁ úchylka stála život desiatky mladých dievčat, ktoré prežívali doslova pekelné muky!

Pochádzala z jedného z najvplyvnejších a najbohatších šľachtických rodov svojej doby. Vplyv a moc však zneužila tým najohavnejším spôsobom.
...

Pochádzala z jedného z najvplyvnejších a najbohatších šľachtických rodov svojej doby. Vplyv a moc však zneužila tým najohavnejším spôsobom.

Fotogaléria

Po smrti manžela ešte brutálnejšia

Najprv začala mučiť slúžky, pričom im strkania špendlíky a ihly pod nechty a polievala ich medom, aby prilákala mravce a včely. Pálila ich horiacimi sviečkami a rozpáleným železom, alebo ich naopak na mraze polievala studenou vodou. Nie vždy ich zabila.

Staré legendy spomínajú aj pitie krvi či kúpele grófky v krvi mladých dievčat, aby si zachovala večnú mladosť. Zháňanie vhodných sedliackych dievčat na Čachtický hrad mali na starosti jej pomocníci – ošetrovateľka Ilona Jó, miestna čarodejnica Dorottya Szentes, Katarína Benická a mladý Ficzkó.

Jovanka Broz, Elena Ceausescu, Nexhmije Hodža
Elena Ceaușescu žila v luxuse, kým v krajine ľudia HLADOVALI a ZOMIERALI: Aj ženy komunistických DIKTÁTOROV boli kruté a bezcitné beštie! Zobraziť článok

Tí sa potom zohavených mŕtvol zbavovali na cintoríne, v poli alebo obilných jamách. Často tak nedbanlivo, že rozkladajúce sa telá vyhrabali hladné psy. Týranie a vraždenie dievčat malo prebiehať v rokoch 1585 – 1610. Občas sa ich mal zúčastňovať aj Alžbetin manžel, ale po jeho smrti bola Báthoryčka ešte brutálnejšia.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});