Kedysi krásnu herečku Bridget Fonda dnes NESPOZNÁVAJÚ ani verní fanúšikovia. Dala moletka s vyrastenými ŠEDINAMI definitívne zbohom filmu?

Niekto sa kariére venuje až do posledného dychu, druhý si vie po čase povedať, kedy dosť.

Niekto sa kariére venuje až do posledného dychu, druhý si vie po čase povedať, kedy dosť.

Fotogaléria

Herectvo mala Bridget Fonda od detstva z každej strany. Otec Peter, dedko Henry aj tetka Jane sa úspešne živili touto kreatívnou profesiou. Na striebornom plátne debutovala už ako päťročná v motorkárskej snímke Bezstarostná jazda (Easy Rider, 1969), kde hrala dieťa hipisáckej komunity, ktorú Peter Fonda a Dennis Hopper navštívia na svojej ceste po Spojených štátoch.

Nie je preto prekvapením, že vyštudovala herectvo na Tischovej hereckej fakulte v New Yorku. Potom pokračovala na Lee Strasberg Theatre and Film Institute a Harvard-Westlake School.

Erika Eleniak
Blond SEXSYMBOL z Baywatchu Erika Eleniak bola kedysi snom každého muža: Ako žije dnes herečka, ktorá prežila ZÁVISLOSŤ, potrat aj upadajúcu kariéru? Zobraziť článok

V roku 1988 získala prvú významnú filmovú rolu vo filme Škandál. Prelomová bola však úloha novinárky vo filme Krstný otec III (1990). Ďalej sa objavila v úspešných filmoch ako Jackie Brown (1997), Jednoduchý plán (1998), Malý Budha (1993), Tak už dosť, Fred! (1991) či Graceland (1998).

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});