Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Marcelina večerná šichta sa zmenila na mokré orgazmy: Cítila som JEJ horúci dych, voňavý krk... Pozor, tento príbeh nie je pre citlivky!

Študentská brigáda zmenená na orgie. Príbeh 22-ročnej Marcely pripomína epizódu z porna!
  • Zdroj: Getty/Casarsa

Študentská brigáda zmenená na orgie. Príbeh 22-ročnej Marcely pripomína epizódu z porna!

Ucítila som dotyk na ľavom ramene…

Zavrela som vchodové dvere, pripevnila tabuľku CLOSED a vbehla do šatne pre veci. Keď som videla, čo sa odohráva pred Martinovou otvorenou skrinkou, docvaklo mi. Mysleli si, že som dávno fuč.

(Poviem vám, s kamoškami sme si v opitosti gúglili všeličo oplzlé, ale to, čo nosil môj kolega v nohaviciach som jakživ nevidela.)

Tak. Čo urobí trápnu situáciu ešte trápnejšiu? Ticho! Martinova inteligencia siahala vysoko, okamžite zareagoval slovami: "Prepáč, trochu sa mi to dnes pretiahlo." Namiesto toho, aby som vzala nohy na plecia, stála som pred rozvášnenou krásavicou a kobrou jej milého a ohúrene čumela. Možno aj minútu-dve, dnes mi to pripadá ako večnosť.

Martina otvorene o dôvodoch, prečo PODVIEDLA svojho dokonalého muža: Naozaj sa TOTO deje?! Nad jej konaním budete krútiť hlavami Zobraziť článok

Podišla som k svojej skrinke a v snahe vytiahnuť kabelku som ucítila dotyk na ľavom ramene. Bola to Anita. Bez podprdy, so zrýchleným dychom a pohľadom takým vášnivým, až sa mi podlomili kolená. Pobozkala ma. Dotýkala sa ma. Cítila som je bradavky, horúci dych, voňavý krk.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});