Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Marcelina večerná šichta sa zmenila na mokré orgazmy: Cítila som JEJ horúci dych, voňavý krk... Pozor, tento príbeh nie je pre citlivky!

Študentská brigáda zmenená na orgie. Príbeh 22-ročnej Marcely pripomína epizódu z porna!
  • Zdroj: Getty/Casarsa

Študentská brigáda zmenená na orgie. Príbeh 22-ročnej Marcely pripomína epizódu z porna!

Chcela som nové rifle, značkovú kabelku a víkend v Miláne. Divoký vysokoškolský život tak išiel na chvíľu bokom, musela som pracovať. Za šesť mesiacov v neďalekom wellness štúdiu som v pozícii študentskej lúzy čistila tie najnechutnejšie veci v živote. Zvlášť v privátnom wellness, poviem vám, do tej vane by som po partičke uchrochtaných taxikárov a Zdeny od vedľa v živote nevliezla! 

Martin trávil šichty so mnou. Bol údržbár, no nie hocijaký. Ten chlap mal v hlave snáď všetko. Spamäti dokázal vypočítať súčin trojciferných čísel, a to nehovorím o 4 cudzích jazykoch, ktoré ovládal. A ovládal ešte niečo…

Zaslúži si váš chlap v posteli rozmaznávať? Nebuďte ako nafukovacia bábika s umelou vagínou, TAKTO mu splňte erotické sny Zobraziť článok

V jeden večer prišla Martina vyzdvihnúť z práce manželka. Dlhonohá cica v krátkej koženej minisukni spoza ktorej jasne vykúkali podväzky. Bola nádherná a bohatá. Pochopila som, že Martin sa prácou údržbára iba zabáva, zrejme by ho z ničnerobenia v luxusnej vile trafil šľak.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});