Dolph Lundgren odráža útoky hejterov, ktorí nevedia prežiť jeho snúbenicu: AHA, ako vyzerá jeho o 40 rokov MLADŠIA Emma!

Vekový rozdiel zaľúbencov väčšinou poriadne kľaje ľuďom oči. Problém s nepriazňou časti okolia má aj obľúbený akčný švédsky herec.

Vekový rozdiel zaľúbencov väčšinou poriadne kľaje ľuďom oči. Problém s nepriazňou časti okolia má aj obľúbený akčný švédsky herec.

Fotogaléria

Dolph Lundgren (*3.11. 1957) sa k herectvu dostal viac-menej náhodou. Počas školských čias sa venoval karate, šermu, boxu, džudu a taekwondu. V kjokušin karate bol kapitánom švédskeho národného tímu a stal sa majstrom Európy v rokoch 1980 a 1981. Až 196 cm vysoký blondiak sa istý čas živil aj ako model pre športové oblečenie.

V Štokholme vyštudoval prírodné vedy. Má akademické skúšky z matematiky, fyziky a chémie. Dohovorí sa po anglicky, nemecky, švédsky, francúzsky a japonsky. Okrem objemných svalov je na tom veľmi slušne aj jeho IQ s hodnotou 160 (začiatok geniality).

Keanu Reeves
Keanu Reeves má dvojníka na nerozoznanie! Tak schválne, tiež ste sadli na lep tomuto PODVODNÍKOVI? Zobraziť článok

Pred kamerou sa po prvýkrát objavil v bondovke Vyhliadka na vraždu (A View to a Kill, 1984), kde si agenta 007 zahral Roger Moore. Odvtedy hral prevažne v akčných filmoch z ktorých najznámejšie sú Rocky IV, Červený škorpión, Univerzálny vojak, Pohyblivý terč, Prísne tajné či Expendables.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});