Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Tu to máte čierne na bielom: Slovenky dali ruku na srdce a prezradili, či sú ochotné fotiť akty. Uff, naozaj TOTO skrývajú v mobiloch?!

Kto sa nepýta, ten sa nedozvie. Ale kto číta správne stránky, tak ten sa pohodlne dozvie, lebo to niekto urobil zaňho. Ako teraz.

Kto sa nepýta, ten sa nedozvie. Ale kto číta správne stránky, tak ten sa pohodlne dozvie, lebo to niekto urobil zaňho. Ako teraz.

Fotogaléria

„Akty nemám ani profi ani amatérske, ale keďže som hypochonder, mám nafotené rôzne zvláštne "symptómy", vyrážky atď. Ochrana veškerá žádná, len dúfam, že si ich niekto v mobile nechtiac nenascrolluje pri prezeraní krajiniek.“ (Timi, 33)
 
„Prvý milenec ma raz nafotil. Ale ešte na klasický film, takže bolo vidieť len telo bez tváre, inak všetko v plnej kráse. Rozumne nechcel, aby som bola hviezdu pre vyvolávačov fotiek, lebo tí si z toho radi robili kópie pre seba. Po rozchode ostali fotky u neho. Nebojím sa ich zneužitia, bol to férový chlap. Viem, že sú v dobrých rukách.“ (Jača, 45)

„Mám len také dovolenkové hore bez. Sú niekde na USB kľúčiku, ale bez vážnej ochrany. Beriem to tak, že sa nemám za čo hanbiť.“ (Júlia, 38)

Hustý porast, jemné kučierky, upravený trojuholník alebo BEZ OCHLPENIA? Čo preferujú Slováci, opýtali sme sa a červenali Zobraziť článok

„Len by mi skúsil povedať, že chce moje holé akty, tak mu vyhubujem, že mu týždeň prestane chutiť jesť. Ani v mladosti by som sa nenechala, čo by si ľudia pomysleli, keby to niekto videl. Ale bežte, kto by teraz okukoval starú vráskavú babu s celulitídou? Už ani môj starý.“ (Alena, 63)  

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});