Syn Alaina Delona bez trička: Uff, ten teda má čo ukázať, nebudete veriť, že má takmer šesťdesiat!

Sexi po otcovi. Syn ikony francúzskeho filmu Alaina Delona a modelky Nathalie Barthélémy má aj tesne pred šesťdesiatkou neskutočnú formu!

Sexi po otcovi. Syn ikony francúzskeho filmu Alaina Delona a modelky Nathalie Barthélémy má aj tesne pred šesťdesiatkou neskutočnú formu!

Fotogaléria

Nie sú to len dobré gény, charizma a hlboký, doslova neodolateľný pohľad. 58-ročný Anthony Delon je od malička neposedný, no mimoriadne dobre stavaný a aktívny typ, čím svojim rodičom spôsobil nejednu vrásku navyše.

Mick Jagger, Alain Delon
Keď ste rocková hviezda, ale vaším súperom je Delon... Internet obletela úžasná fotka! Zobraziť článok

Od útleho detstva bol nezvládnuteľný a rozmaznaný. Ukázalo sa, že s malým Delonom si nevedia dať rady nielen jeho slávni rodičia, ale dokonca ani profesionálni vychovávatelia.

Herecká kariéra, a najmä fyzická podoba z jeho otcom Alainom, mu zaistila mediálny záujem, z ktorého čerpá dodnes. Iba na Instagrame ho sleduje takmer 120-tisíc fanúškov, nesporne aj pre unikátne fotografie s otcom, na ktorého hereckú úroveň (napriek pozoruhodným výkonom vo filmoch Kronika vopred ohlásenej smrti, Ohnivá púšť, Francúzova zátoka, Arabský princ, Dlhé horúce leto a i) nikdy nedosiahol.

Pokračovanie na ďalšej strane.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});