Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Takéto ORGAZMY ste ešte nezažili: Vášnivé bozky, predohra, intenzívne dráždenie klitorisu, ale jednu vec určite VYNECHAJTE!

Mnoho žien si myslí, že je v poriadku nezažiť perfektný orgazmus počas sexu. Opak je pravdou! Prečo by sme aj my z toho nemali mať pôžitok?!

Mnoho žien si myslí, že je v poriadku nezažiť perfektný orgazmus počas sexu. Opak je pravdou! Prečo by sme aj my z toho nemali mať pôžitok?!

Fotogaléria

Uvolnite sa

Naozaj nie je podstatné premýšľať nad tým, či by bolo treba vymaľovať, čo zajtra navariť a podobné „veselé“ myšlienky, keď sa akurát máme sústrediť na sex. Choďze do toho celým telom aj dušou!

Slovenky odhalili svoje skúsenosti s erotickými pomôckami: Ich nočné stolíky ukrývajú aj dvojitý vibrátor! Zobraziť článok

Nezabúdajte na vášnivé bozky

Podstatou dobrej predohry je vášnivé bozkávanie sa. Takto to aspoň funguje pri nových vzťahoch a čerstvej zamilovanosti. Lenže mnoho párov po rokoch na bozkávanie zabúda a vynechávajú to. Chyba! Pri bozkávaní sa uvoľňujú rovnaké hormóny, ako pri orgazme a zaplavujú celé telo. 

TOP tipy, ako okoreniť vzťah: Vzrušujúca predohra, potom horúca jazda! Zobraziť článok

Dajte väčší priestor predohre

Veľa ľudí predohru vynecháva, alebo na ňu úplne zabúda. Áno, súhlasíme s tým, že dobrá rýchlovka nikdy nie je zlá, ale my ženy vieme, že pre nás nie je až tak vau. Pri kvalitnej predohre totiž dokážeme dosiahnuť naozaj výbušné orgazmy. Pokračovanie na ďalšej strane. 

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});