Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Nemáte chuť na SEX? Rozlúčte sa s potravinami a nápojmi, ktoré vás oberajú o pôžitok, potom to v posteli poriadne ROZTOČTE!

Zloženie našej stravy má vplyv na sexualitu. Stačí pár nevhodných pochúťok a čaro premilovanej noci sa rozplynie ako obláčik dymu. A ...

Zloženie našej stravy má vplyv na sexualitu. Stačí pár nevhodných pochúťok a čaro premilovanej noci sa rozplynie ako obláčik dymu. A to snáď nechcete.

Fotogaléria

Ženský hormón estrogén musí mať telo v správnej hladine, lebo pri nadmernom množstve nastane strata hormonálnej rovnováhy a máte zarobené na bolesti hlavy, únavu, nepravidelný menštruačný cyklus alebo depresiu. Len pre úplnosť dodávame, že z pokrmov veľa fytoestrogénov obsahuje obľúbená sója (strukovina).

Spravte si večeru z týchto dvoch potravín
Chcete zlepšiť partnerov výkon v posteli? Pripravte mu večeru z týchto potravín! Zobraziť článok

V potravinárstve používané umelé farbivá a chemikálie sú rovnako tak zabijakmi vášne. Napr. 4-hexyl-resorcinol sa používa na zachovanie farby balených morských živočíchov. Ďalší je rovnako nenápadný Perfluóralkyl, nájdete ho vo výstelke vreciek na pukance (takže po kine s pukancami je to v posteli diskutabilné). Táto látka znižuje libido u žien a počet spermií u mužov.

Bylinky s priaznivými účinkami na ženské telo.
Tajné ženské zbrane: Tieto bylinky zvyšujú chuť na sex, majte ich po ruke! Zobraziť článok

Veríme, že ste sa teraz poučili, a nasledujúce pochúťky vám už nebudú brániť dosahovať skvelé výsledky pri párových stretnutiach na posteľnom plátne.

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});