Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Správa sa váš partner ako dieťa? POZOR, to, že nemáte chuť na sex, nie je náhoda!

Ak sa o svojho partnera staráte, ako o vlastné dieťa, v konečnom dôsledku to pre vás bude znamenať krízu vo vzťahu. Aký to má súvis s ...

Ak sa o svojho partnera staráte, ako o vlastné dieťa, v konečnom dôsledku to pre vás bude znamenať krízu vo vzťahu. Aký to má súvis s rodovými rolami?

Fotogaléria

Ponožky, ktoré sa povaľujú, kopy špinavého riadu, príliš hlasná hudba a videohry až do skorých ranných hodín. To je každodenný život mnohých žien, ktoré majú doma namiesto partnera veľké dieťa. Až na to, že toto dieťa je chlpaté, má stálu prácu a zvyčajne mu bolo umožnené voliť už pred mnohými rokmi.

4 životné zmeny, ktoré musíte urobiť, aby ste rýchlejšie našli toho pravého Zobraziť článok

Ich partnerky sa starajú o domácnosť, varia, perú, upratujú, v hlave majú zoznamy úloh pre seba aj pre neho. Sú emocionálnou oporou rodiny, väčšinou majú ešte svoju prácu a život, ktorý musia zvládnuť. A niektoré majú aj skutočné dieťa, ktoré treba vychovávať často bez pomoci partnera. Pretože jedno dieťa nevie vychovať druhé.

Štúdia zistila, čo takýto vzťah robí so ženským libidom. Je spravodlivé povedať, že to nie je prospešné. Samotný problém je však hlbší – a netýka sa len čisto heteronormatívnych konštelácií muž – žena – dieťa. Táto štúdia skúmala viac, ako 1 000 žien na celom svete, ktoré mali vzťah s mužom a zároveň mali deti mladšie ako 12 rokov. Pokračovanie na ďalšej strane.

Naje sa, urobí v kuchyni bordel a spokojne si ľahne pred telku... Slovenky OPÍSALI, z akého chlapského správania ich triafa ŠĽAK! Zobraziť článok

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});