Horoskop na tento týždeň: Na Barana čaká menšie citové dobrodružstvo, Kozorožca pritlačia k múru. A čo ostatné znamenia?

Neláskavé prejavy, hádky, nedorozumenia musia ísť bokom. Snažte sa, aby boli tieto dni pokojné a plné príjemných chvíľ. Prečítajte si ...
  • Zdroj: Getty/Ivanko_Brnjakovic

Neláskavé prejavy, hádky, nedorozumenia musia ísť bokom. Snažte sa, aby boli tieto dni pokojné a plné príjemných chvíľ. Prečítajte si horoskop na celý týždeň.

Rak

Vzťahy: V láske nič nepokazte. Myslite na to, že nie vždy a vo všetkom máte pravdu; i vaša polovička si môže myslieť niečo podstatné. Priatelia zasa nebudú naladení proti vám iba preto, lebo našli vo vašej práci chyb.

Peniaze - práca: Nedostatok sebadôvery môže zmariť odvážne plány, nuž utvrdzujte sa v dobrom, nepodliehajte panike a ťahajte bez ohľadu na to, čo si myslia tí druhí. Nedajte sa oklamať nejakému chytrákovi.

Zdravie: Možno vaše nálady budú vecou menej zdatnej kondície. Niektorí môžu dostať nádchu, iných môže bolieť hlava. Skúste sa trochu preladiť na veselšiu nôtu počúvaním peknej hudby.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});