Horoskop na tento týždeň: Na Barana čaká menšie citové dobrodružstvo, Kozorožca pritlačia k múru. A čo ostatné znamenia?

Neláskavé prejavy, hádky, nedorozumenia musia ísť bokom. Snažte sa, aby boli tieto dni pokojné a plné príjemných chvíľ. Prečítajte si ...
  • Zdroj: Getty/Ivanko_Brnjakovic

Neláskavé prejavy, hádky, nedorozumenia musia ísť bokom. Snažte sa, aby boli tieto dni pokojné a plné príjemných chvíľ. Prečítajte si horoskop na celý týždeň.

Blíženci

Vzťahy: Ľudia vám budú pripadať nejako skratovaní, lebo tak sa budete cítiť sami. Budete mať pocit, že vás nikto nechápe, ale bude to len pocit, proti ktorému môžete zabojovať. Neodťahujte sa od tých, ktorým na vás záleží.

Peniaze - práca: O niektoré veci sa budete márne snažiť. Najlepšie bude pustiť finančné transakcie z hlavy, a zamerať sa na ďalšie vzdelávanie sa, prípadne získavanie nových poznatkov z vášho odboru.

Zdravie: Zrejme ste zabudli oddychovať, a teraz pocítite vyčerpanie, mrzutosť, možno sa ohlási aj nádcha. Najlepšie bude, ak sa uvoľníte, pravidelne si uvaríte bylinkový čaj a problémy vypustíte z hlavy.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});