Slávny Kabir Bedi môže byť na talentovanú VNUČKU právom hrdý: Jej krása vám vyrazí dych, patrí medzi najžiadanejšie ženy!

Meno Aalia Furniturewala je v našich končinách neznáme, ale ak spomenieme, že sa jedná o vnučku nezabudnuteľného Sandokana, to už bude ...
  • Galéria8
  • Zdroj: Northfoto, Instagram/ @sandokanisafaith

Meno Aalia Furniturewala je v našich končinách neznáme, ale ak spomenieme, že sa jedná o vnučku nezabudnuteľného Sandokana, to už bude iná káva.

Fotogaléria

Mladá slečna (25) je vychádzajúcou hviezdou indického Bollywoodu. Je si vedomá, že má mimo svojej krajiny trochu krkolomné meno, tak na sociálnych sieťach používa prezývku Alaya F.

Bud Spencer
Malý pravnuk slávneho Buda Spencera je jeho vernou kópiou: Herec veril v znovuzrodenie a z celého srdca si želal len jednu vec! Zobraziť článok

Študovala na súkromnej Jamnabai Narsee v Bombaji a diplom z herectva získala z New York Film Academy. Kariéru odštartovala trochu nešťastne, počas pandémie koronavírusu v roku 2020.

Herecky začínala komédiou Jawaani Jaaneman (2020), za ktorú získala cenu Filmfare za najlepší ženský debut. O dva roky neskôr sa objavila v thrilleri Freddy, a rok 2023 už obohatila romantickou drámou Almost Pyaar. Herectvu sa venuje aj jej matka Pooja, ktorá je dcérou Kabira Bediho. Jej foto uvidíte TU. 

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});