Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Niektoré veci robia ženy v sexe lepšie ako muži, tvrdia tie, ktoré majú LESBICKÚ SKÚSENOSŤ! A čo na to ďalšie? Prezradili detaily

Netreba sa zbytočne červenať, ani nad tým privierať oči. Láska a nežnosti medzi ženami fungujú tisícročia. Ako sa ujali v 21. storočí ...

Netreba sa zbytočne červenať, ani nad tým privierať oči. Láska a nežnosti medzi ženami fungujú tisícročia. Ako sa ujali v 21. storočí u nás? Čítajte, možno budete prekvapené.

Fotogaléria

Do našej ankety sme zahrnuli aj vášnivé bozkávanie (teda nie kamarátsku pusu na ústa), dráždivé dotyky až po plnohodnotný sex medzi dievčatami. Čo nám respondentky zodpovedali na horúcu otázku - Máte lesbickú skúsenosť?

„Nemám takú skúsenosť, ani ma to neláka vyskúšať. Kamošky mám, ale nikdy som na ne nepozerala ako na sexuálny objekt. S chlapcami je to iné, takému Jankovi Koleníkovi by som sa hneď hodila okolo krku.“ (Martina, 21)

Čo znamená fantazírovanie o osobe rovnakého pohlavia?
Vlhké sny o kamarátke alebo iných ženách? 5 signálov, že vás priťahuje rovnaké pohlavie, iba o tom neviete Zobraziť článok

„Ak sa počíta bozkávačka, tak potom áno. Asi tri-štyri barové jazýčkové padli, ale bola to skôr sranda z alkoholu ako vášeň. Nikdy som sa inak neorientovala týmto smerom." (Simona, 29)

„Mám jednu skúsenosť z letného festivalu. Teplo, hudba, alkohol a krásna baba ktorej som nevedela odolať. Bola som tam s frajerom, ale na ňu nežiarlil. Nedalo sa. Všetci okolo ju chceli, ale ona išla do stanu so mnou. Neľutujem to. Bolo to iné, bolo to krásne, hoci iba raz v živote. Niektoré veci robia ženy v sexe lepšie ako muži. Keby som ju ešte niekde stretla, tak opäť neodolám.“ (Jarka, 33)

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});