Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Niektoré veci robia ženy v sexe lepšie ako muži, tvrdia tie, ktoré majú LESBICKÚ SKÚSENOSŤ! A čo na to ďalšie? Prezradili detaily

Netreba sa zbytočne červenať, ani nad tým privierať oči. Láska a nežnosti medzi ženami fungujú tisícročia. Ako sa ujali v 21. storočí ...

Netreba sa zbytočne červenať, ani nad tým privierať oči. Láska a nežnosti medzi ženami fungujú tisícročia. Ako sa ujali v 21. storočí u nás? Čítajte, možno budete prekvapené.

Fotogaléria

„So ženami ešte nemám skúsenosť, nebola príležitosť a asi ani vhodná osoba. Neviem, či by som sa k niečomu takému odhodlala. Taká Ariana Grande alebo Gabika Marcinková by ma určite ukecali.“ (Saša, 30)  

„No, idete fakt na telo. No... ako to povedať... niečo málo bolo, ale len také od pása nahor. Bolo to túlenie, hladkanie, pusinky a trochu nahé prsia. Milá skúsenosť.“ (Marcela, 26)

„Ale choďte mi do kelu s takými otázkami!“ (Marína, 54)

Kráľ Viliam Alexander s Maximou s dcérami
Lesbička na kráľovskom tróne? V Holandsku žiadny problém Zobraziť článok

„Nehanbím sa priznať, sexujem so ženami pravidelne. Majú inú sexuálnu energiu ako chlapi, majú jemné fluidum a hlavne sa nechcú len samé rýchlo odbaviť. Raz chcem mať muža a rodinu, ale teraz si chcem dosýta užiť rovnaké pohlavie.“ (XY, 31)

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});