Prečistí črevá, uľaví žalúdku a zásobí vás antioxidantmi: Dajte si zdravú JARNÚ ZELENINU, aj ručička na váhe bude ukazovať menej!

Bez dobrého trávenia a zažívania sa ťažko stopercentne funguje. Preto sa poobzerajte po čerstvej zelenine, ktorá vám s tým vie veľmi ...

Bez dobrého trávenia a zažívania sa ťažko stopercentne funguje. Preto sa poobzerajte po čerstvej zelenine, ktorá vám s tým vie veľmi dobre pomôcť.

Fotogaléria

Mladá cibuľka je prírodným liekom proti hnačke a žalúdočným problémom. Prispieva k zdraviu srdca, zraku a určite už z vlastných skúseností vete, že pomáha predchádzať prechladnutiu. Okrem toho ešte zlepšuje chuť do jedla a znižuje hladinu cukru v krvi.

Viete, ktoré potraviny neskladovať v chladničke? Tieto tam NEPATRIA, zhoršuje sa im textúra, chuť a strácajú prirodzenú vôňu Zobraziť článok

Cesnak je vynikajúcim zdrojom antioxidantov a zlepšuje trávenie. Má spoľahlivé antivírusové, antibakteriálne a antiparazitické vlastnosti. Pomáha z tráviaceho traktu odstraňovať toxíny, patogény a parazity. Rovnako tak dobre prispieva k čisteniu hrubého čreva.

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});