Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

MASTURBAČNÉ tipy podľa hviezdnych znamení: Doprajte si vesmírny orgazmus s dildom, aj vibračnými nohavičkami!

Pokiaľ ste si otvorili tento článok, tak buď veríte na horoskopy, alebo vás zaujíma sex. Teraz sa pozrieme na spojenie oboch týchto „svetov“, ...

Pokiaľ ste si otvorili tento článok, tak buď veríte na horoskopy, alebo vás zaujíma sex. Teraz sa pozrieme na spojenie oboch týchto „svetov“, ktorým má byť slastné vyvrcholenie.

Fotogaléria

Kozorožec

Desiate znamenie si ide tvrdo za úspechom. Introvertnú povahu teraz rozviniete naplno. Hrajte sa samé so sebou, pred pocitom vyvrcholenia prestaňte a dajte si krátku prestávku, potom sa opäť láskajte až kúsok od vyvrcholenia, a opäť príde pauza – opakujte podľa toho, koľko vás to bude baviť a koľko času máte. Pokiaľ budete v stave nadržanej sopky pred explóziou, a nebude sa to už dať vydržať, pokračujte rýchlo šikovnými rukami/pomôckami až k orgazmu s veľkým O. Možno to bude ten najlepší vo vašom živote.

Vodnár vyberavé Váhy nepriťahuje, naopak, v posteli s Baranom lietajú iskry! Zobraziť článok

Vodnár

Rád hľadá a skúša novinky aj v sexe. Neodradí ho ani niečo neobvyklé, pokiaľ ho to obohatí o skúsenosti. S heslom, „len nie rutina prosím“ ide vpred vášni. A ešte ten sľúbený tip podľa hviezd – nahliadnite do sveta filmov pre dospelých, kde si pustite horúce skupinové scény plné nahých súložiacich tiel. Ak k tomu priložíte „ruku k dielu“, nebudete ľutovať.

Ryby

Vodné znamenie charakterizuje romantika, city, tajomnosť a podnety, ktoré ich nútia snívať. Aby to snívanie bolo jednoduchšie, priberte si na pomoc kvalitný masážny olejček. Pomaly rozotieraný po prsiach, stehnách a na miestach medzi pupkom a zadkom vo vás navodí pocit, že teraz ste vo svojom správnom živle.

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});