Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

MASTURBAČNÉ tipy podľa hviezdnych znamení: Doprajte si vesmírny orgazmus s dildom, aj vibračnými nohavičkami!

Pokiaľ ste si otvorili tento článok, tak buď veríte na horoskopy, alebo vás zaujíma sex. Teraz sa pozrieme na spojenie oboch týchto „svetov“, ...

Pokiaľ ste si otvorili tento článok, tak buď veríte na horoskopy, alebo vás zaujíma sex. Teraz sa pozrieme na spojenie oboch týchto „svetov“, ktorým má byť slastné vyvrcholenie.

Fotogaléria

Váhy

Siedme znamenie oplýva krásou, miernym temperamentom a sklonom k narcizmu. Nerado robí niečo samé, ale estetika je pre neho dôležitá. Tip? Skúste sa hrať samé so sebou pred inou osobou, alebo si dosýta užite pár erotických hračiek pred veľkým zrkadlom.

Škorpión

Má vo vienku divokosť, ale aj tajomnosť a chuť experimentovať. V súvislosti so sebauspokojovaním sú po ruke hneď dve oblasti hodné náležitej pozornosti. Okrem šťavnatej ružovej jaskynky potešte aj svoj úzky zadoček. Možno objavíte nové obzory rozkoše.

Naivné a nonstop využívané: Tieto tri znamenia sa nechajú ľahko OKLAMAŤ! Patríte medzi ne? Zobraziť článok

Strelec

Je považovaný za extrovertné znamenie s dobrodružnou povahou, spontánnym, optimistickým a experimentálnym prístupom k životu. Čo to môže v reči sexu znamenať? Čo by ste povedali na vibračné nohavičky, ktoré by vás diskrétne rozmaznávali po celý deň? Užite si to.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});