Rozvedení v noci: Oddelené spálne môžu ZACHRÁNIŤ vzťahy, toto sú dôvody, prečo to vyskúšať. Čo však váš sexuálny život?

Na spaní v jednej posteli s milovanou osobou je niečo veľmi intímne. Ale čo ak vám to neprináša radosť? Potom zachráňte svoj vzťah rozvodom ...
  • Zdroj: Getty/triocean

Na spaní v jednej posteli s milovanou osobou je niečo veľmi intímne. Ale čo ak vám to neprináša radosť? Potom zachráňte svoj vzťah rozvodom v spánku! Zn. len v noci. 

Zaspávate blažene po boku partnera a dokážete pri ňom prespať bez problémov celú noc? Potom už nemusíte čítať ďalej. Všetko je v poriadku. Žiaľ, nie všetky páry majú to šťastie. Často si jeden z nich zdriemne skôr, druhý sa už neodváži čítať alebo sa čo i len otočiť. Alebo sa ozývajú zvuky chrápania, bohužiaľ znova a znova po celú noc.

Chrápanie a sexualita spolu súvisia: Dámy, nemáme pre vás dobré správy Zobraziť článok

Skrátka, existuje veľa dôvodov, prečo je nočný spánok pre jedného alebo rovno oboch rušený. A to vzťah podrobí poriadnej skúške. Riešenie? Oddelené spanie!

Pokoj, znie to dramatickejšie, ako to je. Pri "rozvode počas spánku" sa obaja z partnerov jednoducho vyspia - v oddelených posteliach alebo dokonca v izbách. Zamyslite sa nad tým: koľko ľudí vo vzťahoch poznáte, ktorí to takto robia? Pravdepodobne takmer nikoho, alebo?

Lekári jej diagnostikovali vzácnu poruchu spánku: Mladá mamička dokáže zaspať aj počas chôdze. Ako sa s tým vyrovnáva? Zobraziť článok

Zdá sa, že stále ide tabu, čo môže byť osudová chyba, pretože podľa prieskumu National Sleep Foundation spred niekoľkých rokov, sa už jeden zo štyroch manželských párov rozhodol spať v oddelených izbách. Kde sú všetci? Alebo to robia tajne, aby si udržali "štandardný" vzhľad?

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});