Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Ja NEMASTURBUJEM, urobili sme sa naraz, aj iné ženské klamstvá pri sexe: Ktoré z nich používate vy? Dámy, veľký POZOR na prvý bod

Predstieranie orgazmu je už klasika, ktorá má medzi posteľnými klamstvami svoje pevné a neotrasiteľné miesto. Okrem neho ale existuje ...

Predstieranie orgazmu je už klasika, ktorá má medzi posteľnými klamstvami svoje pevné a neotrasiteľné miesto. Okrem neho ale existuje ešte niekoľko ďalších. Poznáte ich?

Fotogaléria

„Ach, to bolo krásne.“

Počas smiešnych pohybov len ticho ležíte, a na vrchole nudy, zahráte malé milostné divadielko. Vo výnimočných prípadoch ok, ale radšej ho správne nasmerujte, aby bolo vyvrcholenie skutočné. Inak idete samé proti sebe.

sex
Intenzívnejší orgazmus vďaka jednej veci: Nikdy by ste nepovedali, aké je to jednoduché! Zobraziť článok

„Urobili sme sa naraz!“

Veľmi povzbudivý oznam, ale jeho výskyt je v súložnej praxi  vzácny  ako prelet Halleyho kométy okolo Zeme. Ak sa vám skutočne podarí zažívať vyvrcholenie zároveň s partnerom, tak ho nikdy nevymeňte za iného. Je to unikátna súhra.

„Neurobila som sa, ale s tým sa netráp.“

Pri nepriaznivej konštelácii (hviezd, hormónov, únavy ...) sa orgazmus nemusí pri milovaní vždy dostaviť. Kde zlyhá penis, tam ešte vždy ostávajú šikovné prsty a jazyk – tak páni do práce! Občas sa to dá tolerovať aj bez vyvrcholenia (veď počas jeho sprchy sa stihneme dorobiť aj samé), ale všetko má svoje hranice.

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});