Dizajnéri odhalili, aké šperky ovládnu JAR: Veľký návrat srdiečok a pozor, vracia sa MILOVANÝ TREND!

Dizajnéri si všímajú väčší dopyt po výnimočných náušniciach, prsteňoch a náhrdelníkoch, ktoré odrážajú osobnosť a záujmy nakupujúcich.
  • Zdroj: Pexels/cottonbro studio

Dizajnéri si všímajú väčší dopyt po výnimočných náušniciach, prsteňoch a náhrdelníkoch, ktoré odrážajú osobnosť a záujmy nakupujúcich.

"Zaznamenali sme oveľa väčší dopyt po odvážnejších kúskoch," hovorí slávny dizajnér šperkov Brent Neale. Aktuálne štýly nepochybne ovplyvnila pandémia, kedy išli doplnky na dlhé mesiace bokom.

Úžasná princezná z Walesu.
Kate zdobil diamantový náhrdelník kráľovnej sŕdc: Pozrite sa, akú NÁDHERU zdedila po Diane! Zobraziť článok

"Naši klienti najnovšie hľadajú niečo, čo by si kúpili sami - iba pre seba, namiesto toho, aby čakali na niekoho iného," vysvetľuje Baylee Zwart, generálny riaditeľ a zakladateľ šperkov Azlee. Trendy tohto roka prajú personalizovaným doplnkom aj výstrednosti. "Šperky sa stali niečím, čo nosíte a užívate si každý deň, nie niečím, čo bude v nadchádzajúcich rokoch ležať v trezore," dodáva.

Pozrite sa, aké typy doplnkov ovládnu nadchádzajúcu sezónu: 

1. Náušnice Look-at-Me

Predaj šperkov a doplnkov sa po pandémii vracia vo veľkom. Minimalizmus náušníc pôjde v roku 2023 bokom, v hre sú výrazné sexi náušnice, ktorými upútate pozornosť, nech ste kdekoľvek.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});