Kate zdobil diamantový náhrdelník kráľovnej sŕdc: Pozrite sa, akú NÁDHERU zdedila po Diane!

Princezná z Walesu dokazuje, ako krásne môže vyzerať udržateľnosť. Na odovzdávanie cien Earthshot Prize si obliekla šaty z požičovne ...

Princezná z Walesu dokazuje, ako krásne môže vyzerať udržateľnosť. Na odovzdávanie cien Earthshot Prize si obliekla šaty z požičovne a oprášila desaťročia starý šperk!

Fotogaléria

To, že už nie je trendy kupovať si nové šaty na každú príležitosť, vie aj britská kráľovská rodina. Cieľom predsa je, aby kúsky, ktoré vlastníte, mali čo najdlhšiu životnosť.

Čo však robiť, keď sa blíži šik akcia a vo vašom šatníku nie je absolútne nič vhodné? Kate Middleton pozná odpoveď: POŽIČOVŇA!

Princezná z Walesu stelesňuje čistú eleganciu, no tento outfit ju urobil naozaj nezameniteľne krásnou!

Kate sa zúčastnila na slávnostnom odovzdávaní cien Earthshot Prize v Bostone so svojím manželom Williamom. Ide o iniciatívu samotného princa Williama a dokumentaristu Sira Davida Attenborougha, ktorá každoročne oceňuje ľudí alebo projekty bojujúce proti klimatickým zmenám.

Je teda o to vhodnejšie, že outfitom Kate Middleton na túto príležitosť neboli novokúpené šaty, ale naopak, požičané. Pokračovanie na ďalšej strane.

Štvrté kráľovské dieťa na ceste? Hlasy z paláca šepkajú o tehotenstve princeznej Kate! Zobraziť článok

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});