Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Zápasíte s večnými problémami TAM DOLU? Toto robte po sexe a vaša vagína zostane zdravá (a vždy pripravená)

Užili ste si krásny sexík a už len blažene ukojené ležíte na posteli. Aby tak tomu bolo opäť čo nevidieť, treba ovládať pár hygienických ...

Užili ste si krásny sexík a už len blažene ukojené ležíte na posteli. Aby tak tomu bolo opäť čo nevidieť, treba ovládať pár hygienických pravidiel.

Fotogaléria

Plávanie a čľapkanie

Po uvoľňujúcom orgazme sa patrí aj telu dopriať trochu wellnesu (ak máte napr. hotelový pobyt). Áno, ale nie skôr ako o dve hodiny. Dôvodom je vysoký počet rôznych baktérii v bazénoch, ktoré nemusia byť pre vašu rozdráždenú vagínu ideálnym miestom.

Je sex vo vode naozaj bezpečný?
Je sex vo vode bezpečný? Nasledujúce riadky vám odhalia vlhkú pravdu! Zobraziť článok

Rovnako tak vírivka s teplou vodou, v ktorej sa neodporúča vôbec milovať (hoci vo filmoch to vyzerá pekne). Jednak kvôli baktériám, a následne po sexe treba meniť celú vodu.

Erotické pomôcky

Ak ste využili ich „láskyplné“ služby, treba sa o ne postarať dôkladnou  očistou hneď po použití, aby boli hygienicky neškodné pre ďalšie radovánky. Zle očistené pošvové šťavy, fekálne výlučky alebo spermie môžu viesť k neskorším infekciám.

Slovenky odhalili svoje skúsenosti s erotickými pomôckami: Ich nočné stolíky ukrývajú aj dvojitý vibrátor! Zobraziť článok

Ups, nepríjemné pocity

Dávali ste si pozor, ale aj tak vás svrbí alebo páli vagína? Tak nech je to akokoľvek nepríjemné, odolajte poškrabaniu sa. Na pokožke totiž vzniknú neviditeľné ranky, ktoré ešte viac rozmnožia zákerné baktérie. Ak to dlhšie samovoľne neprechádza, treba vyhľadať gynekológa.

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});