Divoký anjel zavrtel zadkom až príliš odvážne: Natalia, veď ti vykúkajú prsia!

Odvážna a prostoreká Milagros zo seriálu Divoký anjel ožila na slovenských obrazovkách aj toto leto!

Odvážna a prostoreká Milagros zo seriálu Divoký anjel ožila na slovenských obrazovkách aj toto leto!

Fotogaléria

Písal sa rok 1998, kedy svetlo sveta uzrela argentínska telenovela Muńeca brava (Divoký anjel). Herečka Natalia Oreiro mala v tom čase sladkých 21 rokov.  

Vďaka postave chudobnej siroty z kláštora ju spoznala tretina zemegule. Nasledovala významná úloha vo filme Argentinka v New Yorku, ku ktorému nahrala aj pieseň Que sí, que sí.

Tá zaznamenala taký úspech, že sa na prianie fanúšikov pustila do príprav svojho debutového albumu s jednoduchým názvom Natalia Oreiro.

Zelenooká brunetka žila svoj sen. Precestovala kus sveta, pričom neobišla ani naše končiny. Srdcia Slovákov si získala ešte pred bratislavským koncertom, na ktorý sa so svojím tímom nedopravila luxusnou limuzínou ani súkromným tryskáčom, ale obyčajným autobusom. 

Najštedrejšie celebrity
Rebríček najštedrejších celebrít: Kto si neváha vyhrnúť rukávy či darovať 25 tisíc náhodnej okoloidúcej? Zobraziť článok

Dnes je z nej úspešná podnikateľka v oblasti módy. Spolu so svojou staršou sestrou Adrianou založili vlastnú značku oblečenia s názvom Las Oreiro. Pokračovanie na ďalšej strane.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});