Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Šokujúce priznania žien, prečo neznášajú ANÁLNY SEX: Zadok som mala ako v ohni, pálilo to a štípalo, hovoria mnohé. A čo ďalšie?

Iba veľmi málo žien si vie dokonale užiť rozkoš, ktorú poskytuje análny sex. Väčšina sa bez neho hravo zaobíde, navyše keď to správne ...
  • Zdroj: Getty/Maria Dorota

Iba veľmi málo žien si vie dokonale užiť rozkoš, ktorú poskytuje análny sex. Väčšina sa bez neho hravo zaobíde, navyše keď to správne miesto na dôkaz fyzickej lásky je od zvierača iba na skok.

„Nikdy som nedokázala pochopiť, čo je tom také vau. V pornofilmoch to vyzerá všetko super, ale realita bola, aspoň u mňa, iná. Áno, bola v tom istá zvedavosť, možno snaha ho potešiť. Napriek prvotným obavám som ho vyskúšala. Prstom to bolo ešte znesiteľné, aj dva by sa dali, ale zvyšok bolo skôr stredoveké mučenie. Zvládla som maximálne kúsok penisu a začalo ma napínať, zadok som mala ako v ohni, pálilo to a štípalo.

So slzami som to vzdala. Nechápal, že je mi to ´proti srsti´ a urazene sa odtiahol. Pri najbližšej príležitosti som mu na oplátku počas misionára zasunula prst do zadku. Zvreskol, vyskočil, vynadal mi do štetiek a zahnal sa po mne. Toto nepotrebujem. Ešte v ten večer si pobalil veci.“ (Milka, 31)

Prísne pravidlá análneho sexu: Držte sa týchto bodov a užijete si nezabudnuteľnú jazdu! Zobraziť článok

„Zatiaľ som sa nedopracovala k dlhotrvajúcemu vzťahu, a tak som posteľné suchoty zaháňala aspoň občasnými milencami. Lenže tým nejde o potešenie toho druhého, chcú sa len sami dobre odbaviť. Niektorí dokonca amatérsky predstierali, že ho chceli zasunúť niekde inde, a zrazu sa čistou náhodou dobíjali do zadku.

Pri menších penisoch som to občas dovolila, ale jeden som podcenila, strašne to bolelo a na konci som neustrážila zadné zvierače a hnedá hanba bola na svete. Doteraz mám z toho traumu. Na tému análneho sexu som vyslovene alergická.“ (Petra, 26)  

Slovenky odhalili svoje skúsenosti s erotickými pomôckami: Ich nočné stolíky ukrývajú aj dvojitý vibrátor! Zobraziť článok

Nie vždy musí análny sex dopadnúť podobne. Určite sa však o ňom treba vopred s partnerom (optimálne stabilným) porozprávať. Sex má byť príjemným zážitkom pre oboch, kde bolesť a pocit hanby nemá miesto.

Pokiaľ ho chcete niekedy vyskúšať, odporúča sa postupovať veľmi pomaly (napr. s análnou sadou zo sexshopu), s dostatkom vhodného lubrikantu a kondómom.  

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});