Poznáme PRVÚ LÁSKU Brada Pitta: Exotická speváčka si ho všimla v kultovom seriáli (nie v Priateľoch), ktorý sledovali milióny

O tomto americkom hercovi už roky vieme, že sa najlepšie cíti v spoločnosti krásnych žien. Za dve také sa oženil, a s mnohými inými randil. ...

O tomto americkom hercovi už roky vieme, že sa najlepšie cíti v spoločnosti krásnych žien. Za dve také sa oženil, a s mnohými inými randil. Jedna z tých slávnych má prívlastok prvá.

Fotogaléria

Ich vzťah nakoniec trval v rokoch 1987 až 1988, kým vtedy ešte mladého herca napokon opustila. Aj keď ho milovala, dôvodom rozchodu mal byť neuspokojujúci vzťah na diaľku. Kým on sa kariérne rozbiehal v Hollywoode, ona už cestovala po svete.

To bolo v čase, kedy na komunikáciu existoval len telefón, fax a záznamník. A cez ne sa ťažko udržiaval sladký románik, hlavne ak speváčka rada a veľa komunikovala.  

Brad Pitt
Brad Pitt na premiére s krásnou brunetkou! "Sú spolu šťastní," tvrdí zdroj Zobraziť článok

Sama Sinitta nielenže chodila so slávnymi a bohatými mužmi, dokonca sa raz nechala počuť, že ich aj stvorila. Mala byť ich talizmanom pre šťastie, pretože keď boli s mnou, všetko sa v ich rukách zmenilo na zlato.

Nakoniec sa v roku 2002 speváčka vydala za právnika Andyho Willnera. O osem rokov neskôr sa ale napriek dvom spoločným deťom rozviedli. Brad má za sebou už dva rozvody. V oboch prípadoch to boli sympatické a úspešné herecké kolegyne, Jennifer Aniston a Angelina Jolie.

Jennifer Aniston
Po rokoch márnej snahy otehotnieť prišiel rozvod. Aniston prehovorila o boľavej minulosti: Svojmu mužovi som nedala deti a rodinu Zobraziť článok

V ostatnom čase Brad v tomto smere sporadicky zaujme správou, že na rande pozýva ďalšie šoubiznisové krásky. Sinitta má na rozdiel od Brada poskromnejší zoznam svojich ex (spevák David Essex, futbalista John Fashanu, Jason Gale).

Jedno meno na ňom však zaujme, známy britský porotca talentových súťaží a producent Simon Cowell, s ktorým randila ešte pred Bradom v roku 1984, ako neznámym mladíkom.

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});