Fešák Bradley Cooper je opäť zadaný: Jeho tajomná kráska patrí k politickej elite!

Predstaviteľ úspešných filmov ako Zrodila sa hviezda, Vo štvorici po opici či Americký ostreľovač nikdy netrpel nezáujmom žien. Ale...

Predstaviteľ úspešných filmov ako Zrodila sa hviezda, Vo štvorici po opici či Americký ostreľovač nikdy netrpel nezáujmom žien. Ale...

Fotogaléria

Horúcu klebetu má najnovšie server PageSix, ktorý prezradil románik úspešného hollywoodskeho herca so šéfkou štábu americkej političky.

Celebritnú dvojicu Bradley Cooper (47) a Humu Abedin (45) mala svojho času zoznámiť šéfredaktorka americkej redakcie magazínu Vogue Anna Wintour, ktorá je s oboma dobrou kamarátkou. Na prvý pohľad nezvyčajné prepojenie šoubiznisu a politiky nemusí byť úplne na škodu.

Keď sa v septembri 2014 v Benátkach ženil ženský lámač sŕdc George Clooney s prominentnou britskou právničkou špecializujúcou sa na ľudské práva Amal Alamuddin, všetci čakali ako to dopadne. Dodnes je pár stále spolu a vychovávajú dve deti.

Zasvätení zatiaľ tvrdia, že aj keď je tento vzťah ešte len v začiatkoch, obom by mohol iba prospieť a mohli by sa stať mocným párom v štýle Clooneyovcov.

Huma Abedin je už 25 rokov vernou šéfkou štábu americkej političky Hillary Clinton. Je moslimkou, ktorá prišla o panenstvo až so svojim prvým manželom počas svadobnej noci ako 32 ročná.

Svoje áno v roku 2010 povedala (dnes už bývalému) americkému demokratickému senátorovi Anthonymu Weinerovi. Ich vzťah vydržal sedem rokov. Príčinu rozvodu bola manželovo usvedčenie zo sexuálneho deliktu. Od novembra 2021 je ich rozvod v záverečnej fáze, hoci sa stále stretávajú a vychovávajú spoločného syna Jordana.  

Či Bradley vyskúša okrem herectva aj politiku ukáže až čas, každopádne po boku obľúbenej Humy sa mu môžu otvoriť dvere, ktoré boli dosiaľ zatvorené. Zatiaľ sú krásnym párom.

Aktuálne Bradley nakrúca v New Yorku životopisný film „Maestro“ o dirigentovi Leonardovi Bernsteinovi.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});