Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Nová nádej pre všetkých MENEJ nadržaných: Tento hormón dokáže s libidom divy, domnievajú sa vedci

Nedostatočný alebo žiadny sexuálny život má ničivý dopad na vzťahy po psychologickej aj sociologickej stránke. Tomu však podľa britských ...

Nedostatočný alebo žiadny sexuálny život má ničivý dopad na vzťahy po psychologickej aj sociologickej stránke. Tomu však podľa britských vedcov môže byť čoskoro koniec.

Fotogaléria

Hormón kisspeptín je "neuromodulátor", ktorý funguje ako druh rozvádzača pre iné sekréty súvisiace so sexom. Zohráva veľkú úlohu pri nástupe puberty. Súvisí od fyzických procesov (vývoj vajíčok a spermií), až po mentálne javy (rozvíjanie a udržiavame túžby a naše sexuálne vzorce).

Podávanie kisspeptínu počas štúdie zlepšilo sexuálne spracovanie mozgu u oboch pohlaví, čo malo za pozitívne účinky na sexuálne správanie v porovnaní s placebom. Vedci sa domnievajú, že výsledky položili základy liečby založenej na kisspeptíne pre ženy a mužov trpiacich poruchu hypoaktívnej sexuálnej túžby (HSDD).

Ostali ste dlhšie bez sexu: Čo sa deje s vašou vagínou, keď s ním opäť začnete? Dámy, aj pre toto treba častejšie MASTURBOVAŤ! Zobraziť článok

Ako sa uvádza v tlačovej správe o štúdiách, skúsenosť s HSDD postihuje na celom svete až 10 percent žien a 8 percent mužov. Kisspeptín by sa mal podávať pacientom ako liek v injekčnej forme. Účastníci štúdie sa v dôsledku terapie cítili viac atraktívnejšie.

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});