Priscilla Presley spomína na Elvisovo OTRASNÉ správanie po narodení dcéry: Z dôvodu, pre ktorý odmietal sexovať, sa ženám obráti žalúdok

Na začiatku to bola láska ako z veľkej knihy. Potom sa stalo niečo, s čím nikto nepočítal, a nešťastná Priscilla už vôbec nie.

Na začiatku to bola láska ako z veľkej knihy. Potom sa stalo niečo, s čím nikto nepočítal, a nešťastná Priscilla už vôbec nie.

Fotogaléria

O deväť mesiacov neskôr sa im narodila dcérka Lisa Marie (1. 2.1968). Narodenie dieťaťa spôsobilo v ich manželstve nepríjemnú zmenu. Podľa Priscillinej knihy Elvis and Me sa odvtedy Elvis na ňu pozeral úplne inými očami, čo malo negatívny vplyv na ich manželský život.

V knihe napríklad uvádza spomienku, kedy sa Elvis vyjadril, že by sa nedokázal milovať so ženou, ktorá už má deti. Neskôr z tohto istého dôvodu nechcel ísť do postele ani s ňou, čo očividne ničilo sebavedomie mladej ženy.

"Ako žena som začala pochybovať o svojej vlastnej sexualite. Moje fyzické a emocionálne potreby sa stali neuspokojenými," povedala Priscilla. Jej slová podporil aj Elvisov dôverník Sonny West. Priznal, že spevák si sexuálne radovánky medzitým užíval s inými ženami.

Môj naoko dokonalý otec podvádzal mamu: Takto to ovplyvnilo moje manželstvo! Zobraziť článok

Nebolo ľahké zostať verným manželom, pretože Priscillu vnímal predovšetkým ako matku, až sekundárne ako manželku.

Za tento stav môže pravdepodobne detstvo s matkou, ktorá mu venovala toľko lásky a pozornosti, že postavil všetky matky na svoj súkromný Olymp. Myšlienka sexu s akoukoľvek matkou tak u neho neprichádzala do úvahy.

Po siedmich rokoch (1973) sa Elvis a Priscilla definitívne rozišli. O štyri roky neskôr umiera „Kráľ rokenrolu“ na infarkt. Po jeho smrti sa Graceland premenil na múzeum, ktoré sa stalo po Bielom dome druhou najnavštevovanejšou budovou v Spojených štátoch.

 Elvisa Presley
Poslednou láskou Elvisa Presleyho bola NÁDHERNÁ ŽENA: Našla ho mŕtveho v kúpeľni a TOTO už kráľ rokenrolu nestihol spraviť! Zobraziť článok

Od roku 1980 sa Elvisova dcéra stala jedinou žijúcou dedičkou v Elvisovom testamente. Lisa Marie Presley zomrela 12. januára vo veku 54 rokov na zástavu srdca.

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});