Horoskop na tento týždeň: Kozorožec si zaflirtuje, Leva vytočia. Len jedno znamenie spozná sympatickú osobu a zamiluje sa

V citovej oblasti sa netreba nikam ponáhľať, menšími krokmi človek ďalej zájde. Bude to týždeň plný príjemných, ale aj nečakaných prekvapení. ...
  • Zdroj: Getty/Nastasic

V citovej oblasti sa netreba nikam ponáhľať, menšími krokmi človek ďalej zájde. Bude to týždeň plný príjemných, ale aj nečakaných prekvapení. Prečítajte si náš horoskop.

Blíženci

Vzťahy

Posedenie v kruhu priateľov prospeje každému, kto dokáže byť priateľom. Môžete sa porozprávať o svojich koníčkoch, snoch i plánoch do budúcnosti. I v láske nájdete porozumenie a pohodu.

Peniaze - práca

Nezabudnite si prednostne vybaviť tie povinnosti, ktoré už neznesú odklad; potom môžete myslieť i na zábavu. Všeličo sa vám vymkne spod kontroly, lebo vaša fantázia bude zabiehať všelikde.

Zdravie

Vaša kondícia by uvítala pohyb na čerstvom vzduchu, nakoľko budete aj trochu vyčerpaní, aj trochu vnútorne rozhádzaní. Ak neholdujete kickboxu alebo netúžite po karate, nájdite si aspoň trochu času na dlhšiu vychádzku.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});