Horoskop na tento týždeň: Kozorožec si zaflirtuje, Leva vytočia. Len jedno znamenie spozná sympatickú osobu a zamiluje sa

V citovej oblasti sa netreba nikam ponáhľať, menšími krokmi človek ďalej zájde. Bude to týždeň plný príjemných, ale aj nečakaných prekvapení. ...
  • Zdroj: Getty/Nastasic

V citovej oblasti sa netreba nikam ponáhľať, menšími krokmi človek ďalej zájde. Bude to týždeň plný príjemných, ale aj nečakaných prekvapení. Prečítajte si náš horoskop.

Býk

Vzťahy

Uvedomte si, že práve láska vám ukazuje pravé hodnoty života, no rozum poskytuje prostriedky, ktorými ho možno dosiahnuť. Nekazte si preto príjemné chvíle kritikou milovanej osoby. Premýšľajte o jej kvalitách.

Peniaze - práca

Mohli by vás vykoľajiť výmeny názorov, nuž nevešajte hlavu, skoncentrujte pozornosť na svoje povinnosti a do konca týždňa vydržte. Ľahko získate sympatizantov pre svoje myšlienky. Stačí, ak si budete veriť.

Zdravie

Budete sa cítiť trochu vyčerpaní, možno nervózni. Pri chôdzi preto zhlboka dýchajte urobte si čas, zájdite na vodnú masáž či vírivý kúpeľ. Cez víkend „športovci“ urobia na ľade nejaké piruety, do niečoho preventívne zakopnú či udrú.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});